Maxireach logotype
Användarnamn:
Lösenord:
menu:products left edge of menubar right edge of menubar


Hur mycket betalar ert företag årligen för att
utbilda, utveckla och förbättra era relationer?

Starta om

Några kunder

Telenor
utbildning.se

Svergies marknadsförbundStefan Sebö Utveckling ABcoop Haribo


Se fler
 

Portionsmetoden - bestående resultat, på ett resurssnålt sätt

Se bildspelet samt presentationsfilmen ovan för en genomgång av Portionsmetoden, en tids-och kostnadseffektiv datorbaserad metod för att förbättra, utbilda och utveckla företagsrelationer. Portionsmetoden kan antingen användas med eget innehåll (vår guide och gör det själv-paket hjälper dig att ta fram film billigt, snabbt och enkelt), eller i form av färdiga portionskurser - i datorn eller mobilen! Den största fördelen med Portionsmetoden är att man, till skillnad från vanliga metoder, kan få bestående resultat på ett resurssnålt sätt, oavsett om man vill höja kompetens, få till beteendeförändringar eller stärka relationerna.

Den kan därför användas gentemot personal, kunder eller återförsäljare, som ett alternativ eller komplement till övriga metoder. En del företag använder den för att sänka kostnaderna, och en del för att höja intäkterna. Många som arbetar professionellt med att utbilda eller coacha, har t.ex. upptäckt att Portionsmetoden ger en möjlighet till både en inkomstkälla, mer frihet och till att leverera högre kvalitet (bättre och mer bestående resultat) till sina kunder. Om du tillhör denna grupp klicka här. För att läsa mer om hur den kan användas med eget innehåll, få reda på om ni har behovet med mera: Klicka här.

För att läsa mer om färdiga portionskurser som vi erbjuder, exempelvis Individanpassad säljutveckling av Stefan Sebö, Effektiv kundservice av Christer Isehag och TeleCoach -ett individanpassat träningsprogram i telemarketing av Uno Lingmark, klicka här.

Intresseanmälan
E-post:
Namn:
Företag:
Telefon:
Meddelande:

 

"Med hjälp av Portionsmetoden kan jag nu säkerställa mina utbildningars resultat. Tack vare
den kontinuitet som jag nu erbjuder mina kunder undviker jag att utbildningen blir en engångs-insats med kortvarigt resultat"

Christer Isehag, ITC Sverige

"Verktyget ger oss möjlighet att nå ut med säljcoaching av högsta klass till alla våra resande säljare! Genom motiverande filmer når vi högre resultat och kan hela tiden hålla våra säljare på en hög aktivitetsnivå.

Jon Hjertenstein, Försäljningschef Stores
och Xpress TELENOR SVERIGE AB

 
 
 
Tipsa om Maxireach
Tel.: 08-12295840,   info@maxireach.com